Current track

Title

Artist

Current show

Upcoming show

CLUBUL DE SEARĂ

20:00 22:00

Background

17 români arestați și 3 în stare gravă la spital în urma unei bătăi generale în Aeroportul Luton din Londra

Written by on 15 mai 2021

JMCProduction

Trei pasageri au fost duși la spital cu răni grave, iar 17 au fost arestați după o bătaie în masă izbucnită vineri, 14 mai, pe aeroportul din Luton.

Trei pasageri au fost duși la spital cu răni grave, iar 17 au fost arestați după o bătaie în masă izbucnită vineri, 14 mai, în sala de așteptare de la terminalul de plecări al aeroportului Luton din Londra.

Lupta a fost surprinsă pe telefoanele mobile de mai mulți martori, care au postat apoi imaginile pe rețelele sociale și pe Youtube.

JMCProduction

Lupta a început în zona „aeriană” post-securitate, între magazinele duty-free și restaurantele din aeroport, la aproximativ ora 8 dimineața. De frică, ceilalți pasageri s-au retras și au căutat locuri unde să fie în siguranță.

Videoclipul postat pe rețelele sociale arată și pete de sânge pe podeaua terminalului londonez, popular printre companiile aeriene cu buget redus, inclusiv Wizzair și Easyjet.

Cel puțin 12 oameni au fost văzuți implicați în acest scandal, iar alții puteau fi auziți strigând și rugându-i să înceteze, scrie The Independent.

Un purtător de cuvânt al aeroportului Luton a declarat pentru The Independent: „Suntem șocați și întristați de acest incident. Avem toleranță zero față de violență și continuăm să asistăm poliția în ceea ce privește ancheta. Am dori să ne cerem scuze tuturor pasagerilor afectați. ”

Poliția din Bedfordshire a declarat că investighează bătălia de la Luton.

„Poliția a fost informată despre o tulburare violentă pe aeroportul Luton din Londra”, a spus un purtător de cuvânt al poliției. „Patru persoane au fost rănite, iar trei au fost duse la spital cu răni grave. Ulterior, 17 persoane au fost arestate și rămân în custodia poliției pentru audieri.”

JMCProduction