Current track

Title

Artist

Current show

DEȘTEPTAREA

07:00 11:00

Upcoming show

Background

Andreea Bostanica isi surprinde fanii in noul videoclip ”Uit de Noi”!

Written by on 11 octombrie 2020

Andreea Bostanica isi surprinde fanii in noul videoclip ”Uit de Noi”!

După succesul pe care l-a avut cu piesele anterioare, inregistrand pana în prezent milioane de vizualizari, tanara artista Andreea Bostanica alaturi de labelul The One Records au decis să diversifice directia muzicala abordata pana acum, lansand o piesa putin mai matura, cu un sound fresh, pop electro dance.

Andreea Bostanica, alaturi de Iuliana Beregoi, este una dintre cele mai populare adolescente nascute in Republica Moldova, fiind unul dintre idolii noilor generatii care vin din urma.

In doar 10 minute de la lansarea noului videoclip al piesei “Uit de Noi ”, binecunoscuta influencerita Andreea Bostanica, a inregistrat peste 10.000 vizualizari, ajungand intr-un timp foarte scurt la peste 180.000 vizualizari, cu un feedback foarte bun din partea fanilor, pana in prezent insumand peste 3.8k comentarii

Andreea Bostanica, artista a labelului The One Records, in cea mai recenta piesa “Uit de Noi ”impartaseste fanilor una dintre experientele ei. Ea canta despre sentimentele si trairile unei adolescente in urma despartirii, tot mesajul melodiei fiind impachetat intr-un sound radio friendly care suprinde intr-un mod placut.

Andreea Bostanica isi surprinde fanii in noul videoclip ”Uit de Noi”!

“Piesa a luat nastere in urma unor experiente prin care am trecut la un moment dat iar producatorii, Claudiu Cota si Dael Damsa, din echipa mea de la The One Records au reusit sa transpuna in muzica si versuri exact ceea ce am simtit.“, a spus Andreea.

Videoclipul piesei ”Uit de Noi” a fost lansat intr-o zi speciala, chiar de ziua de nastere a Andreeei cand aceasta a implinit frumoasa varsta de 16 ani.

Videoclipul este realizat in regia lui Dan Codreanu cu care a mai colaborat si la doua din clipurile anterioare ( Da Play si BFF). Imaginile videoclipului dezvaluie povestea de dragoste a unei adolescente care traieste o iubire imposibila intr-o era digitala in care dependenta de social media este tot mai mare. Desi cearta cu mama se desfasoara inca de la inceputul videoclipului, pe parcursul acestuia apar imagini cu adolescentii indragostiti, sugerand amintirile celor doi, in timp ce deznodamantul videoclipului este unul neasteptat capatand o nota dramatica.

In videoclip, rolul adolescentului indragostit este jucat de Roman Resanu, cunoscut pe aplicatia TikTok si urmarit de peste 2 milioane de oameni.

Pentru a afla deznodamantul povestii dintre cei doi adolescenti urmariti videoclipul mai sus.

JMCProduction