Current track

Title

Artist

Current show

ALL NIGHT HITS

03:00 14:00

Upcoming show

autohTOP 30

14:00 16:00

Background

Now On Air

ALL NIGHT HITS

03:00 14:00


Upcoming

autohTOP 30

14:00 16:00


Upcoming

DIALOGURILE COMUNITĂȚII

16:00 20:00


Upcoming

CLUBUL DE SEARĂ

20:00 22:00


Upcoming

Back to 90’s

22:00 00:00CooL FM este un post de radio românesc lansat la data de 09 septembrie, 2020 de S.C. CREATIVE MEDIA ADVERTISING S.R.L, special dedicat tuturor românilor. În mare parte ne adresăm publicului care locuiește, trăiește și muncește în regiunea Sud-Est Muntenia, mai exact în județele Constanța, Calarași și Ialomița. CooL FM se axează pe formatele Contemporary Hit Radio și Adult Contemporary și are un program generalist, cu peste 90% producție proprie. Publicul țintă este format din persoane cu vârstă cuprinsă între 15 și 60 de ani.

CooL FM emite fără întrerupere, 24/7, muzică, știri, emisiuni educative, publicitate și conținut general. Printre realizatorii postului se numără: Cristian Năstase, Robert Bogdan Sandu, Monie Szilagyi Năstase și Ana-Maria Sandu.

Misiunea noastră este de a-ţi oferi informaţii utile despre noi, informaţii de actualitate din România, din lume, sport, sănătate, timp liber sau divertisment, informații care te vor ajuta să ai o reprezentare cât mai exactă a tuturor întâmplărilor în timp real, dar și asupra ideii de “CooL FM”.

Din 09 septembrie, 2020 CooL FM emite fără întrerupere în online-ul internațional, fiind singurul post de radio în totalitate românesc, neafiliat nici unei reţele naţionale.

Despre echipa şi rezultatele CooL FM.
La început, ca oricare alt radio online,  am fost “un radio din sufragerie”, după o perioadă, întâmplarea a făcut ca cei doi manageri de stație, Cristian Năstase și Robert Sandu să se întâlnească iar mai apoi să condenseze într-un mare proiect cele două radiouri pe care aceștia le conduceau individual, CooL FM Xtra, inclusiv WiFi FM. La doar 6 luni după marea îmbinare, ne-am realizat propriul studio profesional în Fetești, Ialomița… iar mai apoi am devenit “probabil cel mai bun post de radio online din România și nu numai!”. Maturizându-ne, ne-am transformat încet în “la noi ascultaţi astăzi ce veţi citi în ziare mâine”.

În viitorul apropiat ne-am propus să intrăm și în FM-ul românesc, devenind astfel prima stație radio în FM realizată doar din ambiții și pasiune pentru radio.
CooL FM înseamnă echipă, înseamnă emoţii, înseamnă sentimente, înseamnă devotament, înseamnă încredere şi în primul rând înseamnă oameni.

Şi pentru că vrem să fim mereu alături de tine, să te informăm corect, să fim transparenți și să îți actualizăm cunoștințele, tu rămâi alături de noi şi atunci, nu vei fi…

“NICIODATĂ SINGUR”!


[wpproads id=”1125″ center=”1″]