Current track

Title

Artist

Current show

DEȘTEPTAREA

07:00 11:00

Upcoming show

Background

Now On Air

DEȘTEPTAREA

07:00 11:00


Upcoming

DIMINEAȚĂ TÂRZIE

11:00 14:00


Upcoming

DUPĂ-AMIEZI PRIN LUME!

14:00 16:00


Upcoming

DIALOGURILE COMUNITĂȚII

16:00 18:00


Upcoming

ARTA BÂRFITULUI

18:00 20:00CooL FM este un post de radio românesc lansat la data de 09 septembrie, 2018 special dedicat tuturor românilor. În mare parte ne adresăm publicului care locuiește, trăiește și muncește în regiunea Sud-Est Muntenia, mai exact în județele Constanța, Calarași și Ialomița. CooL FM se axează pe formatele Contemporary Hit Radio și Adult Contemporary și are un program generalist, cu peste 90% producție proprie. Publicul țintă este format din persoane cu vârstă cuprinsă între 15 și 60 de ani.

CooL FM emite fără întrerupere, 24/7, muzică, știri, emisiuni educative, publicitate și conținut general. Misiunea noastră este de a-ţi oferi informaţii utile despre noi, informaţii de actualitate din România, din lume, sport, sănătate, timp liber sau divertisment, informații care te vor ajuta să ai o reprezentare cât mai exactă a tuturor întâmplărilor în timp real, dar și asupra ideii de “CooL FM”.

Din 09 septembrie, 2018 CooL FM emite fără întrerupere în online-ul internațional, fiind singurul post de radio în totalitate românesc, neafiliat nici unei reţele naţionale.

Despre echipa şi rezultatele CooL FM.
La început, ca oricare alt radio online,  am fost “un radio din sufragerie”. La doar 6 luni după marea lansare ne-am realizat propriul studio profesional, iar mai apoi am devenit “probabil cel mai bun post de radio online din România și nu numai!”. Maturizându-ne, ne-am transformat încet în “la noi ascultaţi astăzi ce veţi citi în ziare mâine”.

În viitorul apropiat ne-am propus să intrăm și în FM-ul românesc, devenind astfel prima stație radio în FM realizată doar din ambiții și pasiune pentru radio.
CooL FM înseamnă echipă, înseamnă emoţii, înseamnă sentimente, înseamnă devotament, înseamnă încredere şi în primul rând înseamnă oameni.

Şi pentru că vrem să fim mereu alături de tine, să te informăm corect, să fim transparenți și să îți actualizăm cunoștințele, tu rămâi alături de noi şi atunci, nu vei fi…

“NICIODATĂ SINGUR”!


JMCProduction