Current track

Title

Artist

Current show

ALL NIGHT HITS

03:00 14:00

Upcoming show

autohTOP 30

14:00 16:00

Background

Dominique, de la papusa Barbie la Regina Latina, transformare soc in noul videoclip Narcos!

Written by on 14 septembrie 2020

Dominique revine cu o noua piesa, “Narcos”, intitulata asa dupa binecunoscutul serial Netflix, in care abordeaza stilul trap. Melodia reprezinta o schimbare totala de stil, beatul fiind unul atipic pentru muzica cu care ne-a obisnuit Dominique. Piesa a fost compusa impreuna cu echipa The One Records si este o creatie nonconformista, versatila, cameleonica, cu un sound fresh.

“Ideea piesei a venit spontan! Am venit cu ideea de Narcos, iar in studio, alaturi de echipa mea de la The One Records am construit tot conceptul piesei care este concentrat pe opulenta, bani, putere, look/imagine, aparente, lucruri care guverneaza societatea si lumea in care traim.”, a spus Dominique.Dominique – simboluri masonice, Illuminati – in noul videoclip “Narcos”!

In noul videoclip “Narcos”, Dominique surprinde publicul prin tinute provocatoare si miscari senzuale, facand trecerea de la atitudinea de Barbie Girl la cea de femeie puternica, de “Bad Bitch”, ea autointitulandu-se Regina Latina.

Videoclipul piesei “Narcos” a fost filmat si regizat de Mau Creative, echipa cu care Dominique a colaborat si la videoclipurile anterioare.

Clipul este plin de contraste puternice, cadre cu nuante fosforescente mixate cu unele sumbre, efecte glitch si tranzitii stroboscopice de mare efect, o imbinare intre vintage si nou, tocmai pentru a crea, din punct de vedere vizual, atmosfera pe care o da si vibe-ul piesei.

 Pana nu demult artista Dominique a fost semnata cu Smiley respectiv labelul Hahaha Production dar dupa o reziliere pe cale amiabila, artista s-a alaturat echipei de la The One Records.