Melodie curentă

Titlu

Artist

Emisiune curentă

Background

Focar de infectie la IPJ Ialomița. Polițiști depistați cu Covid-19 la Serviciul Criminalistic

Scris de pe 23 septembrie 2020

Focar de infectie la IPJ Ialomița

Direcţia Judeţeană de Sănătate Publică Ialomiţa a declarat focar de COVID-19 la Inspectoratul de Poliţie al Judeţului Ialomiţa unde 8 poliţişti au fost confirmaţi cu Covid-19, a transmis Prefectura Ialomița. Focare de infecție au mai fost confirmate și la DSP.

Primele îmbolnăviri în rândul oamenilor legii ar fi fost înregistrate  la Serviciul Criminalistic pentru ca ulterior virusul să fie contractat şi de poliţişti din alte două structuri. DSP a deschis o anchetă epidemiologică, iar persoanele cu care polițiștii infectați au intrat în contact vor sta în izolare timp de două săptămâni. Focare de boală sunt active şi în alte instituţii din Ialomiţa. La DSP sunt 14 cazuri, iar la Prefectură două.Cazuri de COVID-19 au apărut şi în centrele Direcţiei Generale de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului Ialomiţa, transmite Prefectura Ialomiția.

AVSMedia PRO

La Centrul de Reabilitare din Cartierul Bora Slobozia sunt 7 persoane confirmate cu coronavirus, beneficiari şi personal. Niciunul dintre bolnavi nu are simptome, toate cazurile fiind depistate în urma testărilor periodice, potrivit News. În ceea ce privește școlile din județ, DSP Ialomița a confirmat că până în momentul de față există doar un singur cadru didactic depistat pozitiv la testul pentru COVID-19. Este vorba despre o educatoare care își desfășoară activitatea în mediul rural și care a fost confirmată înainte de începerea noului an școlar. Femeia se află în prezent în izolare și primește tratament.

JMCProduction