Current track

Title

Artist

Current show

DEȘTEPTAREA

07:00 11:00

Upcoming show

Background

Cristian Nastase / Manager Statie


Cristian Nastase shows

Cristian Nastase isi descopera pasiunea pentru Sunet, Lumina. Muzica si Voice Over de la o vârstă nu destul de fragedă. Acum este Inginer de sunet in UK.

Cristian Nastase isi descopera pasiunea pentru Sunet, Lumina. Muzica si Voice Over de la o vârstă nu destul de fragedă. Acum este Inginer de sunet in UK.

Nascut la Tulcea (Romania) , in data de 28 martie 1989 in zodiac Berbecului, nu ca nu ar fi un berbec incapatanat. Pe numele real Nastase Cristian isi descopera pasiunea pentru Sunet, Video și Lumini; Muzica si Voice Over de la o vârstă destul de fragedă. Dupa ce a trecut prin mai toate etapele mediatice, fiind pe rand si crainic la diferite posturi de radio si producator, operator tehnic dar si dj in session, nu de mult timp Cristian face voiceover si sunet (ing. sunet).

Povestea lui suna cam asa:
La 13 ani, a descoperit placerea de a face radio dar si muzica clubbing, mai exact muzica Dance. Dupa ce a ascultat toate stilurile de muzica, muzica dance crede el, ca este creata de Dumnezeu, devenind aproape dependent de ea, ascultand-o in fiecare zi.

Timp de foarte multă vreme Cristian Năstase a lucrat ca şi DJ/MC liber profesionist, a cântat alături de formaţia fratelui său Ionuţ Năstase, ulterior, adică începând cu data de 13 septembrie 2012, şi-a reînceput activitatea de solist vocal în cadrul formaţiei “ETHNOS GROUP”. A cântat în numeroase spectacole, cluburi dar şi la numeroase evenimente private, însă rareori la nunţi, botezuri şi aşa mai departe, însă acest aspect nu-l sperie nici măcar o secundă, pregătirea şi antrenamentul vocal şi profesional, făcând ca teama să nu fie prezenta în comportamentul său.

AVSMedia PRO

Gallery


ACTIVITATI MEDIA – EXPERIENTA

1. CooL FM Xtra, Londra (Radio Internet Personal Non-Conventional) (Experienta liber profesionista). – Administrator/ Fondator (1998-2010; revenire in 2018), Detinator de drept al unui radio on-line, cu foarte multe facilitati in cadrul Mini-Trustului Personal Creative Media Advertising , detinator a peste 30 site-uri de interes national, bloguri si ziare on-line.

2. Stil FM Calarasi – (2009-2010; 2013) – Producator, Agent Vanzari.

3. Radio Orion Fetesti – DJ Radio (moderator emisie in cadrul matinalului Radio Orion), Tot acolo s-a mai ocupat si de partea de tehnic, radiodifuziune (…),

4. Arena FM – Arena Media – www.arenamedia.ro. – Voiceover Actor, Producator, Operator Tehnic.

5. Compania Artistica MixMusic Bucuresti – Operator tehnic, Producator, Operator audio/lights in Stafful Tehnic.

6. Voiceover Actor & Radio-TV Sound Producer – Independent.

7. Solist Vocal, Sunetist, Manager Ceremonial si Impresar la Formatia Ethnos Group

8. Sound Stage EVOLUTION (mai 2013 – ) – Director de Marketing, Director Tehnic, Sunetist, Luminist)

9. Director de Vanzari & Voice Over – Led Media Advertising – RADIO ZU

 

My Favourite Quote

“Not how long, but how well you have lived is the main thing.” ~ Seneca

 

ALTE ACTIVITATI MEDIA

Pe plan local / meleaguri natale: – Interpret de muzica usoara romaneasca dar si de muzica populara in cadrul spectacolelor organizate de Consiliul Local Stefan Cel Mare.

Pe plan judetean / national: – Activitate de interpretare muzica populara la casa de cultura a municipiului Calarasi in compania Grupului Hora, sub indrumarea domnului profesor Gheorghe Fianu.

Activitati in diverse cluburi din tara (DJ / MC).

My Favourite Songs

 

AVSMedia PRO