Melodie curentă

Titlu

Artist

Emisiune curentă

Background

Părinții se plâng că Guvernul a alocat prea târziu banii necesari pentru materiale | AUDIO

Scris de pe 14 septembrie 2020

Părinții se plâng că Guvernul a alocat prea târziu banii necesari pentru materialeO parte din problemele de organizare a începerii anului școlar ar fi putut fi evitate dacă Guvernul aloca banii necesari pentru materiale mai devreme, a declarat președintele Federației asociațiilor de părinți, Iulian Cristache, la Europa FM.

Executivul a aprobat decontarea a 175 de milioane de euro pentru materiale cumpărate de școli și autorități locale cu doar 3 săptămâni înainte de începerea anului școlar.

Pe lângă cheltuielile pe care le avem cu acele auxiliare, vorbim de zeci de milioane de euro pentru aceste culegeri, Guvernul s-a trezit târziu să finanțeze. Sumele pe care le-au înaintat, de 175 de milioane de euro, sunt considerabile, dar degeaba vii cu aceste sume în ultimul ceas.

AVSMedia PRO

Trebuiau să se gândească din martie-aprilie că vom începe școala tot în actualul context pandemic, astfel încât aceste sume să fie puse la dispoziție măcar la finalul anului școlar.

Astfel, unii părinți au fost obligați să suporte costurile organizării din propriul buzunar.

SURSA: EUROPA FM

AVSMedia PRO

Ascultă online Cool FM | Descarcă gratuit aplicaţia Cool FM pentru Android sau aplicaţia Cool FM pentru iOS | Instalează Skill-ul Alexa1
×
Salutare!
Noi suntem COOL FM și te invităm și pe tine alături de noi! Dedicații, mesaje și distracție, numai la COOL FM.
Pentru a porni o discutie cu noi mai apasă încă odată pe butonul WhatsApp!