Piesă Curentă

Nume piesă

Artist

Emisiune curentă

ALL NIGHT HITS

03:00 07:00

Background

Primarul municipiului Iași atacat cu iaurt de 24 ianuarie (VIDEO)

Scris de pe 24 ianuarie 2021

JMCProduction
Incident la manifestările organizate la Iași duminică 24 ianuarie în Piața Unirii. Primarul Iașiului, Mihai Chirica a fost stropit cu iaurt

Primarul Iaşului, Mihai Chirica, a fost atacat de un bărbat, care a aruncat cu un iaurt, în timp împărţea steaguri tricolore persoanelor prezente la manifestările prilejuite de sărbătorirea a 162 de ani de la Unirea Principatelor Române, în Iaşi, duminică, 24 ianuarie 2021.
Image source:
iasi1.ro

Incident la manifestările organizate la Iași duminică 24 ianuarie în Piața Unirii. Primarul municipiului Iași, Mihai Chirica a fost stropit cu iaurt!

Protestatarul s-a apropiat de Mihai Chirica în timp ce primarul municipiului Iași discuta cu Mitropolitul Moldovei și a spus: „Părinte iartă-mă! Iohannis e vinovat de la crimele de la Siemens Timişoara şi de la Continental Iaşi. Eu sunt ofiţerul de radare militare Radu Bogdan Suditu.!”.

AVSMedia PRO

Protestatarul a fost ridicat de forțele de ordine. Are dosar penal pentru tulburarea liniștii publice și a primit o amendă de 200 de lei pentru că nu purta mască. În momentul incidentului, Mihai Chirica nu a spus absolut nimic și nu a avut nicio reacție. A mers în interiorul unui hotel din apropiere și s-a spălat.

Incident la manifestările organizate la Iași duminică 24 ianuarie în Piața Unirii. Primarul Iașiului, Mihai Chirica a fost stropit cu iaurt

Mihai Chirica s-a îndreptat către un hotel din apropiere unde s-a spălat, după ce a fost stropit cu iaurt la manifestările prilejuite de sărbătorirea a 162 de ani de la Unirea Principatelor Române
Image source:
DRAGOS PASCANEANU / MEDIAFAX FOTO

După încheierea manifestărilor a declarat că nu are intoleranţă la lactoză și nu-l va acționa în instanță pe cel vinovat.

Autostrada este un proiect pe care l-am promovat și la care țin foarte mult. Cred că sunt singurul om politic care a spus că dacă nu se face A8, centura Iașiului și Spitalul Regional de Urgență nu vor demara în acest mandat eu mă voi lăsa de politică. Nu știu cine a mai făcut gestul acesta. Românii au acumulat foarte multe frustrări. Oameni care nu își mai găsesc drumul și care nu mai văd direcția în care mergem. Ce s-a întâmplat astăzi trebuie să fie un semnal de alarmă pentru toată clasa politică din România, să înțeleagă că românii nu mai au răbdare și nu mai respectă anumite momente istorice! Sunt om politic și să-mi asum toate nemulțumirile!

{{svg_share_icon}}

a declarat Mihai Chirica!

Bărbatul care a aruncat cu iaurt în primarul Iaşului, Mihai Chirica, este reţinut de jandarmi, în timpul manifestărilor prilejuite de sărbătorirea a 162 de ani de la Unirea Principatelor Române, în Iaşi, duminică, 24 ianuarie 2021.
Image source:
DRAGOŞ PĂŞCĂNEANU / MEDIAFAX FOTO

La manifestările organizate la Iași au fost proteste ale activiștilor care susțin A8 dar și un marș organizat de Platforma Unionistă Acțiunea 2012, organizație care l-a propulsat pe actualul lider AUR, George Simion.