Current track

Title

Artist

Current show

Background


PUBLICITATE PE RADIO

Asigurată fiind de către un soft complet automatizat, difuzarea spoturilor publicitare se face în aproape toate intervalele orare la fiecare – și  10 minute  – și 30 minute – și 50 minute ale orei.

În funcție de perioada în care sunt amplasate spoturile audio, lungimea acestora [(durata în timp; (15”, 20” 30”, 50″, 60″)], numărul acestora și valoarea totală a contractului de publicitate, CooL FM propune potențialilor clienți următoarea grilă de prețuri (a se lua la cunostinta ca tarifele sunt pentru un spot publicitar cu o lungime de 30 sec).

Intotdeauna am incercat si de cele mai multe ori am si reusit sa adaptam orferta standard la dorintele si necesitatile clientilor nostri.

Va propunem in acest sens incheierea unui contract de colaborare prin care va oferim posibilitatea sa beneficiati de o seama de reduceri, facilitati si avantaje cuprinse intr-o oferta speciala


NR. ZILE CONTRACT

30

PRET / SPOT

10 EURO

NR. SPOTURI / LUNA

90

TOTAL / LUNA

900 EURO


Pachetul comercial SIMPLU este cel mai scurt dar si rapid pachet de publicitate.
Cu o durata totala de 30 de zile, ofera un numar maxim de 90 difuzari, adica 3 spoturi pe zi, la orice interval orar ales de client.
Nu contine difuzari BONUS si nici nu se incadreaza in categoria DISCOUNT “PRIMA DE BUN VENIT”

NR. ZILE CONTRACT

90

PRET / SPOT

9 EURO

NR. SPOTURI / LUNA

90

TOTAL / LUNA

736,4 EURO


Pachetul comercial CLASIC este alegerea Numarul 1 in randul clientilor nostri.
Cu o durata totala de 90 de zile, ofera un numar maxim de 270 difuzari, adica 3 spoturi pe zi, la orice interval orar ales de client.

Si asta nu e tot!
Acest pachet contine de asemenea si 15 difuzari/luna BONUS dar si un DISCOUNT de 10% ca “PRIMA DE BUN VENIT”.

Sa recapitulam, platesti pentru 270 de difuzari si primesti 315 + o reducere de 10% din valoarea totala a contractului.

NR. ZILE CONTRACT

180

PRET / SPOT

8 EURO

NR. SPOTURI / LUNA

118

TOTAL / LUNA

786,7 EURO


Pachetul comercial OPTIM este alegerea cea mai potrivita daca te-ai decis sa ai o campanie agresiva si de lunga durata.
Cu o durata totala de 180 de zile, ofera un numar maxim de 708 difuzari, adica 4 spoturi pe zi, la orice interval orar ales de client.

Si asta nu e tot!
Acest pachet contine de asemenea si 30 difuzari/luna BONUS dar si un DISCOUNT de 20% pentru primele doua luni de difuzare ca “PRIMA DE BUN VENIT”.

Sa recapitulam, platesti pentru 700 difuzari si primesti 880 + o reducere de 20% din valoarea primelor doua luni de emisie.

NR. ZILE CONTRACT

360

PRET / SPOT

7 EURO

NR. SPOTURI / LUNA

90

TOTAL / LUNA

640.5 EURO


Pachetul comercial TOTAL iti ofera un an intreg de campanie fara stres sau griji. Daca te-ai decis sa ai o campanie agresiva si de lunga durata in care poti schimba spotul comercial la fiecare 3 sau 6 luni, acest pachet este alegerea cea mai potrivita.
Cu o durata totala de 360 de zile, ofera un numar maxim de 1098 difuzari, adica 3 spoturi pe zi, la orice interval orar ales de client.

Si asta nu e tot!
Acest pachet contine de asemenea si 30 difuzari/luna BONUS dar si un DISCOUNT de 30% pentru primele 6 luni de difuzare ca “PRIMA DE BUN VENIT”.

Sa recapitulam, platesti pentru 1098 difuzari si primesti 1458 + o reducere de 30% din valoarea primelor 6 luni de emisie.


PUBLICITATE PE SITE

O campanie de promovare pe CooL FM va face cunoscuta activitatea si serviciile dvs. in fata unui public de calitate.

Veti putea alege tipul de material personalizat (banner, articol, interviu, comunicat de presa, advertorial, etc.) pe care il considerati potrivit pentru a va promova serviciile, beneficiind astfel de vizibilitate accentuata.

Site-ul CooLFM.ro dispune de bannere publicitare de diverse dimensiuni, de la clasicele 300×250 pixeli, până la cele 728×90 pixeli sau care se întind pe toată lățimea site-ului.

Site-ul permite afișarea bannerelor atât pe homepage, cât și în interiorul știrilor, pentru o maximă vizibilitate. De asemenea, la cerere se pot introduce alte bannere atât în sidebar cât și în interiorul știrilor, în funcție de preferințele clientului în materie de poziționare sau dimensiuni.

Dacă doriți alte forme de publicitate, cum ar fi promovarea pe pagina de Facebook sau reclama de tip banner flash, acestea se pot discuta în funcție de preferințele dumneavoastră.

Oferta de promovare este flexibila! O vom gandi si adapta impreuna pentru ca organizatia dumneavoastra sa beneficieze de o campanie de publicitate perfect adaptata cerintelor specifice, pietei tinta si bugetului de promovare disponibil.


* Preturile sunt exprimate in EURO si nu contin T.V.A

* Aceste pachete sunt valabile numai cu plata în avans iar continuitatea campaniei nu poate fi intrerupta. Nerespectarea acestui lucru va rezulta in aplicarea ratei normale a spotului.


LEGENDA

SF* – strong focus (prime time): 09:00 – 14:00 şi 23:00 – 02:00
MF** – medium focus 18:00 – 23:00
LF*** – low focus 14:00 – 18:00 şi 02:00 – 09:00

Discount-uri

între 5 şi 30% – discount de volum
30% – pentru agenţiile de publicitate; se aplică asupra sumei rămase după deducerea tuturor discount-urilor
40% – pentru plata în avans la valoarea minim încasată de 5.000 RON