Current track

Title

Artist

Current show

DEȘTEPTAREA

07:00 11:00

Upcoming show

Background

Now On Air

DEȘTEPTAREA

07:00 11:00


Upcoming

DIMINEAȚĂ TÂRZIE

11:00 14:00


Upcoming

DUPĂ-AMIEZI PRIN LUME!

14:00 16:00


Upcoming

DIALOGURILE COMUNITĂȚII

16:00 18:00


Upcoming

ARTA BÂRFITULUI

18:00 20:00PUBLICITATE PE RADIO

Asigurată fiind de către un soft complet automatizat, difuzarea spoturilor publicitare se face în aproape toate intervalele orare la fiecare – și  10 minute  – și 30 minute – și 50 minute ale orei.

În funcție de perioada în care sunt amplasate spoturile audio, lungimea acestora [(durata în timp; (15”, 20” 30”, 50″, 60″)], numărul acestora și valoarea totală a contractului de publicitate, CooL FM propune potențialilor clienți următoarea grilă de prețuri (a se lua la cunostinta ca tarifele sunt pentru un spot publicitar cu o lungime de 30 sec).

Intotdeauna am incercat si de cele mai multe ori am si reusit sa adaptam orferta standard la dorintele si necesitatile clientilor nostri.

Va propunem in acest sens incheierea unui contract de colaborare prin care va oferim posibilitatea sa beneficiati de o seama de reduceri, facilitati si avantaje cuprinse intr-o oferta speciala


Publicitate la radio
0

Cost publicitate radio = 0 Lei

Extraopțiuni

Cost publicitate radio = 0 Lei


Cost publicitate radio = 0 Lei

Promovare în podcast (Youtube și Soundcloud)
0

Cost promovare în podcast = 0 Lei / Lună (6 Luni)

Valabilitatea unei ediții este de 6 luni pe platforme precum: Youtube și Soundcloud.
Cum se calculează prețul? 1 Ediție = 1 zi de emisie, 28 Ediții = 1 lună de emisiune;
- Alege numărul de ediții al unei emisiuni și emisiunea/le preferată/e iar noi le înregistrăm, le urcăm pe platformele mai sus menționate și le lăsăm active pe o perioadă de 6 luni! Astfel, ai promovare continuă pe internet vreme de 6 luni de zile în afara contractului de publicitate de pe radio.
Atenție! Nu se poate promova in podcast fără un contract activ de publicitate pe radio de minim 1 lună!
Machetă (banner) website
0

Cost afișare machetă = 0 Lei

Contactează-ne!

Definirea Termenilor

Prețul final al comenzii: prețul total al serviciilor solicitate, la care se aplică reducerile negociate și se adaugă TVA de 19%.

Spot audio: produs publicitar cu o durată de maximum 40 de secunde, destinat difuzării prin CooL FM. Spoturile furnizate direct de către client, care nu corespund din punct de vedere tehnic sau calitativ, nu vor fi acceptate pentru difuzare. Numărul maxim de difuzări zilnice: 15. Numărul minim de difuzări contractate: 15.

Cost suplimentar de 20% pentru poziția 1 în calupul publicitar: cost aplicat contravalorii calculate a costului de difuzare, după formula:(nr. de zile de difuzare X nr. de difuzări/zi x 20%) + TVA.

Producție spot audio: spot produs la cererea clientului, de către CooL FM. Spotul are o durată de maximum 30 de secunde, conține fond muzical propriu sau nelicențiat, efecte de studio și o voce. Spoturile cu două voci au un preț mai mare cu 50% față de cel din ofertă.

Promovarea în podcast: tip de promovare audio cu durată de până la 1 minut x 2 difuzări/episod de podcast, integrat în storyboardul acestuia. Beneficiarul poate alege podcastul pentru care optează să îi găzduiască spotul de promovare, în funcție de disponibilitatea episoadelor.

Postare Facebook & Instagram: conceperea și distribuirea pe canalele multimedia proprii și asociate ale CooL FM a produselor audio, video, foto sau grafice, realizate. Beneficiarul va achita separat costurile generate de campaniile publicitare online plătite, pe Facebook.

Organizare concurs radio: concurs desfășurat telefonic, în direct, cu durata de maximum 10 minute, moderat de unul din realizatorii Supersonic Radio, într-o aceeași emisiune aleasă de beneficiar, timp de 3 zile lucrătoare consecutiv, în care premiile sunt oferite de Beneficiar. Costurile de ambalare, expediție și transport al premiilor vor fi achitate de Beneficiar. Extinderea duratei sau a formatului concursului duce la costuri suplimentare, negociate.

Interviu live în studioul radio: produs jurnalistic ce constă în prezența invitatului în studioul CooL FM în cadrul unei emisiuni în direct. Durata interviului: maximum 30 de minute. Interviul va fi pregătit într-o ședință tehnică prealabilă cu realizatorul, producătorul și invitatul emisiunii alese de Beneficiar. Dacă interviul va fi transmis și în streaming live pe Facebook, pe pagina CooL FM sau pe o altă pagină solicitată de Beneficiar, prețul serviciului va crește cu 100%.

Producție spot video: spot produs la cererea clientului, de către CooL FM. Spotul are o durată de maximum 30 de secunde, este realizat la calitate Full HD, conține fond muzical propriu sau nelicențiat, efecte de studio, grafică, imagini și/sau fotografii puse la dispoziție de Beneficiar și o voce din off. Angajarea de actori, achitarea de taxe suplimentare pentru locațiile de filmare sau filmarea cu drone fac obiectul negocierilor de preț separate între Beneficiar și CooL FM.

Producție videoclip de prezentare/interviu video: videoclipul de prezentare este un produs destinat persoanelor fizice sau juridice, are o durată de maximum 15 minute și este produs utilizând camere Full HD, elemente de documentare, pre și postproducție, eventual subtitrare în limbile de circulație internațională. Interviul este un produs outdoor sau de studio, cu o durată de 30 de minute. Celelalte aspecte tehnice sunt identice cu cele de la producția spotului video. Pentru realizarea unor producții video/interviuri cu durată mai mare sau de o mai mare complexitate, prețul se va negocia separat.

Machetă fixă: produs destinat atât media online (siteuri, pagini de Facebook sau Instagram) cât și media clasice (ziare print, afișe, bannere etc.).

Machetă animată: produs destinat media online (siteuri, pagini de Facebook sau Instagram) cât și emisiunilor de televiziune, proiecțiilor video etc.

Strategia de marketing: constă în prezentarea făcută Beneficiarului, de către specialiștii CooL FM, a variantelor optime de promovare a produselor Beneficiarului, conform unui Mediaplan (canale de difuzare, achiziție media, număr de postări, produse, soluții ATL și BTL etc.) și a unor variante de buget.

Graphic Design, Servicii fotografice și Compoziție/orchestrație fond muzical: sunt servicii care pot fi asigurate fie pentru realizarea altor produse solicitate CooL FM (machete grafice, spoturi audio, videoclipuri) fie ca solicitare separată. Prețurile vor fi negociate de la caz la caz.


PUBLICITATE PE SITE

O campanie de promovare pe CooL FM va face cunoscuta activitatea si serviciile dvs. in fata unui public de calitate.

Veti putea alege tipul de material personalizat (banner, articol, interviu, comunicat de presa, advertorial, etc.) pe care il considerati potrivit pentru a va promova serviciile, beneficiind astfel de vizibilitate accentuata.

Site-ul CooLFM.ro dispune de bannere publicitare de diverse dimensiuni, de la clasicele 300×250 pixeli, până la cele 728×90 pixeli sau care se întind pe toată lățimea site-ului.

Site-ul permite afișarea bannerelor atât pe homepage, cât și în interiorul știrilor, pentru o maximă vizibilitate. De asemenea, la cerere se pot introduce alte bannere atât în sidebar cât și în interiorul știrilor, în funcție de preferințele clientului în materie de poziționare sau dimensiuni.

Dacă doriți alte forme de publicitate, cum ar fi promovarea pe pagina de Facebook sau reclama de tip banner flash, acestea se pot discuta în funcție de preferințele dumneavoastră.

Oferta de promovare este flexibila! O vom gandi si adapta impreuna pentru ca organizatia dumneavoastra sa beneficieze de o campanie de publicitate perfect adaptata cerintelor specifice, pietei tinta si bugetului de promovare disponibil.


* Preturile sunt exprimate in Lei (RON) si nu contin T.V.A

* Aceste pachete sunt valabile numai cu plata în avans iar continuitatea campaniei nu poate fi intrerupta. Nerespectarea acestui lucru va rezulta in aplicarea ratei normale a spotului.


LEGENDA

SF* – strong focus (prime time): 07:00 – 14:00 şi 16:00 – 22:00
MF** – medium focus 22:00 – 00:00
LF*** – low focus 14:00 – 16:00 şi 00:00 – 07:00

Discount-uri

între 5 şi 20% – discount de volum (la contractele de 3-5 spoturi / zi)
35% – pentru agenţiile de publicitate; se aplică asupra sumei rămase după deducerea tuturor discount-urilor
20% – pentru plata în avans la valoarea minim încasată de 5.000 RON
40% – pentru plata în avans la valoarea minim încasată de 7.500 RON


JMCProduction