Piesă Curentă

Nume piesă

Artist

Emisiune curentă

Background

Acum, ÎN DIRECT

DIMINEAȚĂ TÂRZIE


Urmează la CooL FM

DUPĂ-AMIEZI PRIN LUME!


Urmează la CooL FM

DIALOGURILE COMUNITĂȚII


Urmează la CooL FM

ARTA BÂRFITULUI


Urmează la CooL FM

CLUBUL DE SEARĂPUBLICITATE PE RADIO

Asigurată fiind de către un soft complet automatizat, difuzarea spoturilor publicitare se face în aproape toate intervalele orare la fiecare – și  10 minute  – și 30 minute – și 50 minute ale orei.

În funcție de perioada în care sunt amplasate spoturile audio, lungimea acestora [(durata în timp; (15”, 20” 30”, 50″, 60″)], numărul acestora și valoarea totală a contractului de publicitate, CooL FM propune potențialilor clienți următoarea grilă de prețuri (a se lua la cunostinta ca tarifele sunt pentru un spot publicitar cu o lungime de 30 sec).

Intotdeauna am incercat si de cele mai multe ori am si reusit sa adaptam orferta standard la dorintele si necesitatile clientilor nostri.

Va propunem in acest sens incheierea unui contract de colaborare prin care va oferim posibilitatea sa beneficiati de o seama de reduceri, facilitati si avantaje cuprinse intr-o oferta speciala


Publicitate la radio
1
1

Cost publicitate radio = 0 Lei

Promovare în podcast
0

Cost promovare în podcast = 0 Lei

Machetă (banner) website
0

Cost afișare machetă = 0 Lei

Extraopțiuni

Cost extraopțiuni = 0 Lei

GENERAL= 0 Lei

**Reducerile pachetelor nu sunt incluse în costul total estimativ


PUBLICITATE PE SITE

O campanie de promovare pe CooL FM va face cunoscuta activitatea si serviciile dvs. in fata unui public de calitate.

Veti putea alege tipul de material personalizat (banner, articol, interviu, comunicat de presa, advertorial, etc.) pe care il considerati potrivit pentru a va promova serviciile, beneficiind astfel de vizibilitate accentuata.

Site-ul CooLFM.ro dispune de bannere publicitare de diverse dimensiuni, de la clasicele 300×250 pixeli, până la cele 728×90 pixeli sau care se întind pe toată lățimea site-ului.

Site-ul permite afișarea bannerelor atât pe homepage, cât și în interiorul știrilor, pentru o maximă vizibilitate. De asemenea, la cerere se pot introduce alte bannere atât în sidebar cât și în interiorul știrilor, în funcție de preferințele clientului în materie de poziționare sau dimensiuni.

Dacă doriți alte forme de publicitate, cum ar fi promovarea pe pagina de Facebook sau reclama de tip banner flash, acestea se pot discuta în funcție de preferințele dumneavoastră.

Oferta de promovare este flexibila! O vom gandi si adapta impreuna pentru ca organizatia dumneavoastra sa beneficieze de o campanie de publicitate perfect adaptata cerintelor specifice, pietei tinta si bugetului de promovare disponibil.


* Preturile sunt exprimate in Lei (RON) si nu contin T.V.A

* Aceste pachete sunt valabile numai cu plata în avans iar continuitatea campaniei nu poate fi intrerupta. Nerespectarea acestui lucru va rezulta in aplicarea ratei normale a spotului.


LEGENDA

SF* – strong focus (prime time): 09:00 – 14:00 şi 23:00 – 02:00
MF** – medium focus 18:00 – 23:00
LF*** – low focus 14:00 – 18:00 şi 02:00 – 09:00

Discount-uri

între 5 şi 30% – discount de volum
30% – pentru agenţiile de publicitate; se aplică asupra sumei rămase după deducerea tuturor discount-urilor
40% – pentru plata în avans la valoarea minim încasată de 5.000 RON


AVSMedia PRO