Current track

Title

Artist

Current show

DEȘTEPTAREA

07:00 11:00

Upcoming show

Background

Relațiile de dragoste descrise perfect în noua piesă a Danielei Matei – Vorbim Impreună.

Written by on 11 martie 2021

AVSMedia PRO

Daniela Matei este noua artista a casei de discuri The One Records, cu un timbru radio friendly si o imagine de girl next door, Daniela promite sa aiba un debut vibrant in industria muzicala din Romania.

Vorbim impreuna, ne intelegem separat…  Sentimentul pe care multi oameni il traiesc in relatiile lor de dragoste este descris perfect in noua piesa a Danielei MateiVorbim Impreuna.

Piesa compusa de echipa The One Records este in stilul pop-dance si surprinde momentele pe care le traiesc cuplurile spre finalul relatiilor, atunci cand ei se distanteaza, cand comunicarea nu mai exista si lucrurile se racesc in ciuda dorintei de a nu pierde totul.

”Din pacate am trait o astfel de relatie care la inceput parea una perfecta ca si cum eram #couplegoal insa dupa o perioada totul s-a schimbat, parca nu mai rezonam deloc si nu mai reuseam sa ne conectam unul cu celalalt cum o faceam odata, parca ne irita pana si prezenta celuilalt ajungand sa ne certam de la aproape orice. Nu pot sa zic ca a fost vina mea sau a lui, probabil amandoi purtam aceeasi vina sau pur si simplu unele relatii sunt sortite esecului fiindca relatia se plafoneaza in timp iar din cauza lipsei de comunicare si a faptului ca partenerii nu stiu cum sa gestioneze situatia pentru a-si salva relatia, ajung sa se desparta.” declara Daniela Matei.

Videoclipul poartă semnatura echipei Mau Creative si surprinde emotia artistei intr-un concept simplist axat pe detalii cu accente urbane si efecte vizuale.

AVSMedia PRO