Piesă Curentă

Nume piesă

Artist

Emisiune curentă

Background

CLUBUL DE SEARĂ

Zilnic de la 8PM la 10PM

Program

LUNI 20:00 00:00
MARTI 20:00 00:00
MIERCURI 20:00 00:00
JOI 20:00 00:00
VINERI 20:00 00:00
SÂMBĂTĂ 20:00 00:00
DUMINICĂ 20:00 00:00

The best of techno and electronic music

Etichetat ca , ,
– să nu existe greșeli de mixaj (acceptăm începătorii dar există o oarecare limită);
– să nu conțină acapelle gen “promo mix by dj..” sau “dj .. in the mix”;
– numele de dj să nu fie unul de cocalar/manelist. (DJ Amore, DJ Valoare)
– mixul să aibă durată fixă (o oră), +/- 2 minute, să se poată încadra în grila noastră de programe.
– mixul trebuie să fie înregistrat la un nivel audio decent, de preferat în 3dB. Lasă procesorul nostru să își facă treaba, nu trebuie să ne trimiti un mix distorsionat.
– calitatea setului trebuie să fie de minim 192kbps, iar sample rate-ul trebuie sa fie de 44.1 kHz / 16 bit.

Mixurile trebuie să le urcați pe un serviciu de filehosting (de preferat zippyshare.com, hotfile.com, EXCLUS TRANSFER.RO)

În cazul în care consideri că îndeplinești condițiile de mai sus, trimite-ne un mail pe adresa noastra, info@coolfm.ro, care să conțină următoarele: numele tău real cât și numele de DJ, cateva informatii despre tine (vârsta, localitate, ocupație, vechime în muzică), denumirea setului (DJ X – Dance Trippin’ , DJ X – August Promo Mix), TRACKLIST-ul setului, dar nu în ultimul rând, unul dintre cele mai importante detalii, link-ul de unde putem descărca setul. Citește cu atenție încă o dată toate aceste criterii, e-mail-urile care nu corespund vor fi ignorate. Asteptăm mixurile, spor la treabă!

CooL FM oferă tuturor DJ-ilor, atât profesionisti, cât și amatori, posibilitatea de a-și promova mixurile/seturile pe postul nostru de radio în cadrul emisiunii CLUBUL DE SEARĂ.

Pentru ca un mix să ajungă la CooL FM, el trebuie să îndeplinească următoarele condiții:

JMCProduction

Citește mai mult

CLUBUL DE SEARĂ Echipa

Nascut la Tulcea (Romania) , in data de 28 martie 1989 in zodiac Berbecului, nu ca nu ar fi un berbec incapatanat. Pe numele real Nastase Cristian isi descopera pasiunea pentru Sunet, Video și Lumini; Muzica si Voice Over de la o vârstă destul de fragedă. Dupa ce a trecut prin mai toate etapele mediatice, […]

De ești mic sau de ești mare MUZICA-ți e alinare, uneori o răsfățare. Mai știți voi ‘muzica aia’ din ‘vremea aia’? Ei bine, eu vi-o aduc în fiecare zi de la 2pm la 4pm pe Orion FM – The HiT Radio.